Amerikai Intézet

Módszerünk

Amit az órákon nyújtunk:

Élvezetes, játékos, gyakorlati jellegű órák, amelyeken rengeteg élménnyel és tudásanyaggal gazdagodsz.

Olyan könyvek, amelyek az amerikai piacra készültek, újak, élvezetesek és amelyek kizárólag a praktikusságra, a gyakorlatiasságra koncentrálnak, sok CD hallgatással, multimédiával.

Multimédia használata az órákon, így a hallgatók nemcsak első kézből látják, hallják, tapasztalják, melyek azok a szavak, amelyeket az ottaniak használnak, hanem rögtön az órán ki is tudják próbálni, gyakorolni, szituációs játékok segítségével megtanulják használni a mindennapi gyakorlatban felmerülő szavakat, kifejezéseket.

Páros, kiscsoportos feladatokkal, folyamatosan beszélsz. A tanárod segíti és előreviszi a kiscsoportotok munkáját. Akkor segít, amikor kell, amikor csapatban dolgoztok, jó a hangulat és megy előre a tanulás, ő akkor csupán megfigyelő.

Sokszor plusz információkkal lát el azzal kapcsolatban, mit használnak pl. beszélt nyelvben, mit érdemes tudni egy adott szóról. Ha a nyelvi részhez kulturális tudnivaló is kapcsolódik, tanárod meg fog ismertetni a ezekkel az érdekességekkel is.

A tanárod hagy Téged beszélni, kibontakozni, csak akkor javít, amikor tanulni tudsz belőle. A kisebb hibák kijavítása nem fontos, sokkal fontosabb az önbizalmad és bátorságod fejlesztése.

Az Amerikai Intézet módszerével az nyelvoktatás eredménye: sikerélmények, bátorítás és az, hogy a valódi idegen nyelven fogsz beszélni.

Azt tanulod meg, amit használnak, éppen ezért a lényegre tudsz koncentrálni.

Hatékony, mert eredményt hoz.
A tanulás élvezet! Nézd meg, milyen örömmel tanulnak a kicsi gyerekek járni, beszélni stb.

A módszerünk lényege: a nyelvórákon megadjuk Neked a motivációt, az élményeket, a lehetőséget, Te pedig aktívan teszel azért, hogy megtanuld az nyelvet.

A Te felelősséged az, hogy megtanuld a nyelvet. Ehhez mi mindent megadunk, hogy a lehető legélvezetesebben a lehető leghasznosabb módon töltsd el a nyelvórákat.

Olyan nyelvtudással gyarapodsz, amelyet később tudsz használni, akár anyanyelvi környezetben is.

Amerikai Intézet
Amerikai Intézet